Na 3 maanden stond ik (eindelijk) weer aan de start van een koers. Ik sukkelde lange tijd met knieproblemen. Het was een zware periode waarin we maar niet de oorzaak konden vinden van de aanhoudende kniepijn. Uiteindelijk moesten we de oorzaak gaan zoeken bij mijn val in Handzame, een 4 tal maanden geleden. Achteraf bekeken heb ik dus heel veel tijd verloren maar het is evenwel een deel van het leerproces. Ik hoop dat de knieproblemen nu achterwege blijven zodat ik er nog een mooie zomer en najaar van kan maken!

 

In Oostnieuwkerke ging het veel beter dan verwacht. 72 renners namen de start voor 116 kilometer. De eerste 4 ronden was ik een beetje te enthousiast waarvan ik wat moest bekomen. Op dat moment rijdt er een groepje weg die we niet meer terugzagen. Er vormde zich een ruime achtervolgende groep van ongeveer 25 renners waarin ik me kon handhaven. Uit deze groep kon ik nog wegrijden met ongeveer 10 renners. Maar de leiders bedreigen lukte niet meer. In de sprint van onze groep werd ik 2e, goed voor een 9e plaats. 

 

De volgende koers op mijn programma is Keiem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *