Op 15/04 stond ik aan de start van de Ledegem Classic met start in Sint-Eloois Winkel. Al van bij de start lag het tempo hoog en ik probeerde veel mee te gaan in een vroege ontsnapping. Toen ik even recupereerde van een inspanning reed een groep van 13 renners weg. Ik ging nog in de tegenaanval met enkele renners, waaronder een paar Lotto’s. We hingen ongeveer een halve ronde tussen het peloton en de kopgroep, maar vooraan draaiden ze uitstekend rond en wij werden terug ingerekend… In het peloton ging het soms op de kant en ik kon me meestal goed vooraan houden. Ongeveer halfwedstrijd kreeg ik enorm veel kniepijn en het verergerde naarmate de wedstrijd vorderde. Ik twijfelde om uit de wedstrijd te stappen om een eventuele blessure te vermijden, maar heb dit toch niet gedaan. Ik werd uiteindelijk 31e. Al bij al had ik zeker geen slecht gevoel. Deze week zal ik enkele keren langsgaan bij de kinesist en hopelijk gaat de kniepijn snel over.

 

Next up: Driebergenprijs komende zaterdag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *