Gisteren stond ik terug aan de start van een regionale wedstrijd in Moorslede nadat ik 2 weken geleden ten val kwam in Handzame en mijn pink had gebroken. 

 

We moesten zo’n 115 km afwerken en door de golvende omloop en de strakke wind beloofde het een zware koers te worden. Al van bij de start lag het tempo verschroeiend hoog en halfweg de eerste ronde raakten we met ongeveer 13 renners voorop. We draaiden goed rond en namen snel 1 minuut. Enkele renners moesten afhaken waardoor we de finale ingingen met 9 man. De laatste 2 km speelde ik alles of niets, maar Castrique en Wydooghe kwamen aansluiten. We kwamen niet overeen en daardoor werden we op zo’n 600 meter teruggepakt. Ik had nauwelijks tijd om van mijn inspanning te bekomen want kort daarna werd de eindspurt al ingezet. Ik werd uiteindelijk 6e. Ik ben zeker niet ontevreden over mijn wedstrijd en had een goed gevoel.

 

Op naar de volgende wedstrijden.

05/04 –> PK tijdrijden in Ruddervoorde

07/04 –> La Gainsbarre

08/04 –> La Gislard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *