Dit weekend stond er voor het eerst een regionale wedstrijd op het programma. Met 150 renners gingen we van start voor 9 ronden met elke ronde de beklimming van de Congoberg. Al na 4 kilometer reed er een groep van ongeveer 10 renners weg. Bij de eerste passage over de Congoberg trok ik stevig door en samen met 4 andere renners sloten wij aan bij de kopgroep. 1 ronde later kwam er nog een groepje aansluiten met daarbij ploegmaten Julien en Louis. Uiteindelijk bestond de kopgroep uit 21 renners. Op 3 ronden van het einde viel Julien aan en later kwam er nog iemand bij hem aansluiten, Julien werd ook de verdiende winnaar van deze koers! De kopgroep verbrokkelde maar ik bleef attent vooraan zitten en stopte af. Na de laatste passage over de Congoberg reden er nog 2 renners weg. Op de licht hellende aankomststrook werd ik nog 4e in de sprint van onze groep. 8e plaats dus… Ik ben tevreden met het resultaat en mijn gevoel. Op naar de volgende koers. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *