Gisteren stond ik aan de start van de interclub in Staden. We moesten 8 ronden van 20 kilometer afwerken. Door de strakke wind en de koude wist ik dat het een zware wedstrijd ging worden. Al van bij de start lag het tempo hoog. Ik had het moeilijk met de snelle start en moest hiervan even bekomen. Iedere ronde ging het door de stevige wind op de kant. Ik zat te veel achteraan het peloton waardoor ik veel kleine gaatjes moest dichtrijden. Ik heb dit een beetje bekocht want op 3 ronden van het einde kreeg ik het redelijk lastig. Met nog 2 ronden te gaan kwam er een papiertje in mijn achterwiel terecht. Ik moest stoppen om het eruit te halen en terugkeren tussen de auto’s was niet meer mogelijk… (ook al omdat ik niet meer super fris zat). Over het algemeen had ik zeker geen slecht gevoel, maar ik heb te veel fouten gemaakt en heb veel bijgeleerd voor de volgende jaren/wedstrijden. Hopelijk volgende keer beter ;-). 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *